Vedecká cukráreň Bratislava

Banner k Vedeckej cukrárni na tému Ako konšpiračné teórie (de-) formujú dejiny. Prednášajúca: Mgr. Zuzana Panczová, PhD.

Vedecká cukráreň Bratislava v článkoch

VIDEO: Tohoročné leto bolo extrémne… Čo sa s tým naším Slnkom deje?

RNDr. Vojtech Rušin, DrSc. je vedúcim vedeckým pracovníkom Astronomického ústavu SAV v Tatranskej Lomnici. Vysokoškolské štúdium skončil na UK v...

| VEDA NA DOSAH

VIDEO: Geneticky modifikované potraviny – nádej alebo hrozba 21. storočia?

Ing. Jana Libantová, CSc. vyštudovala Chemickotechnologickú fakultu Slovenskej technickej univerzity v Bratislave odbor kvasná chémia a bioinžinierstvo. Doktorandské štúdium absolvovala...

| VEDA NA DOSAH

VIDEO: Fyzika zemetrasení a seizmické ohrozenie vo svete a na Slovensku

Prof. RNDr. Peter Moczo, DrSc., člen Učenej spoločnosti SAV, je profesorom fyziky a vedúcim Katedry astronómie, fyziky Zeme a meteorológie...

| VEDA NA DOSAH

VIDEO: Je možné zo štruktúry chemickej látky predvídať jej biologickú aktivitu?

Prof. PharmDr. Ján Kyselovič, CSc. v roku 1987 vyštudoval Farmaceutickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave. Po úspešnom ukončení internej vedeckej...

| VEDA NA DOSAH

VIDEO: Žitný ostrov — kto zvíťazí, ropovod či čistá voda pre nás a naše deti?

Ing. Daniel Gemeran pôsobí v Bratislavskej vodárenskej spoločnosti, a. s., od roku 2003 vo funkcii generálneho riaditeľa a predsedu predstavenstva....

| VEDA NA DOSAH