Domov
|
Vedecká cukráreň | Vedecká cukráreň 2016
Vedecká cukráreň 2016
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Zelenka, PhD.
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Maťo
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Zelenka, PhD. a Ing. Ján Maťo
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Maťo
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Vedecká cukráreň 2016 v článkoch
V súčasnosti sa hliník a jeho soli vyskytujú všade okolo nás. Hovorili sme o výskyte a využití tohto neesenciálneho prvku v rôznych priemyselných odvetviach,...
Rozhovor s doc. Ing. Petrom Szolcsányim, PhD., z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity (FCHPT STU) v Bratislave....
Hliník (po lat. aluminium) je chemický prvok v Periodickej tabuľke prvkov, ktorý má značku Al. Patrí medzi kovy s nízkou...
Ing. Lukáš Hrdlička je doktorandom na Oddelení environmentálneho inžinierstva, Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity (STU) v Bratislave....
V dôsledku intenzívnej aplikácie pesticídov v poľnohospodárstve dochádza k akumulácii rezíduí chemických látok v pôde i v plodinách a nakoniec aj v...