Domov
|
Vedecká cukráreň | Vedecká cukráreň 2016
Vedecká cukráreň 2016
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Zelenka, PhD.
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Maťo
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Zelenka, PhD. a Ing. Ján Maťo
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Maťo
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Vedecká cukráreň 2016 v článkoch
Žijeme v dobe informačných technológií. Málokto z dnešnej mládeže si uvedomuje, že vo svojom tablete či telefóne ukrýva väčší výkon, než mala...
Moderné medzinárodné výskumné projekty zásadne zmenili doterajšie pohľady na vývoj ľudskej spoločnosti a jej osudy na našom území. Hovorili sme...
Súčasný výskum v oblasti klinickej diagnostiky sa zameriava na analýzu glykánov (zložitých sacharidov), ktoré tvoria „sladký obal“ všetkých našich buniek....
Alkoholické nápoje patria oddávna k najpoužívanejším „obveseľujúcim“ látkam, ktoré ľudstvo konzumuje. Podľa spoľahlivých archeologických nálezov vieme, že pivo, lepšie povedané nápoj...
Kvasinky + cukor + voda = alkohol. Čo všetko sa skrýva za touto jednoduchou rovnicou? Neformálne a interaktívne rozprávanie o tom,...