Domov
|
Vedecká cukráreň | Vedecká cukráreň 2016
Vedecká cukráreň 2016
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Ako vznikajú liečivá – RNDr. Magdaléna Májeková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Voda nad zlato. Novodobá rozprávka alebo realita? – Ing. Yvetta Velísková, PhD.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Prečo bola a je matematika dobrá? Potrebujú ju umelci, právnici či lekári? – doc. RNDr. Karol Nemoga CSc.
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Zelenka, PhD.
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Maťo
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Zelenka, PhD. a Ing. Ján Maťo
Vie tvoj mobilný telefón o tebe viac ako ty sám? – Ing. Ján Maťo
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Elektronika včera, dnes a zajtra – od diódy po nanosenzory – RNDr. Vladimír Cambel, DrSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Objavy slovenskej archeológie – doc. PhDr. Matej Ruttkay, CSc.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Cukry v našom (nie vždy sladkom) živote – Ing. Tomáš Bertók, PhD., EUR ING.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Biologická ochrana rastlín – doc. Ing. Vladimír Farkaš, DrSc.
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Hliník – dobrý sluha, zlý pán – Ing. Lukáš Hrdlička
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Alkohol, opica a molekuly – Silvestrovský špeciál – doc. Ing. Peter Szolcsanyi, PhD.
Vedecká cukráreň 2016 v článkoch
Biologická ochrana rastlín je celkový systém, ktorý využíva prirodzených antagonistov (nepriateľov) škodlivých organizmov alebo produktov s využitím živých organizmov. Moderné...
Sacharidy (tiež cukry, latinsky saccharum, grécky sákcharon, cukor) sú základnou zložkou všetkých živých organizmov a súčasne najrozšírenejšou skupinou organických látok,...
Biochemik a mikrobiológ Vladimír Farkaš, v rozhovore s redaktorkou portálu Veda na dosah, okrem iného, povedal: „Vo výskume sú najcennejšie výsledky,...
Výskum v oblasti klinickej diagnostiky sa zameriava na analýzu glykánov – zložitých sacharidov, ktoré tvoria „sladký obal“ všetkých našich buniek....
„Archeológia ako vedný odbor sa zaoberá ľudským svetom minulosti na základe archeologických prameňov a faktov.“ O práci archeológa nám porozprával riaditeľ...