-
Podzemná voda. Obnoviteľný zdroj vody aj voda v zásobe – prof. RNDr. Igor Mucha, DrSc.
-
Podzemná voda. Obnoviteľný zdroj vody aj voda v zásobe – prof. RNDr. Igor Mucha, DrSc.
-
Podzemná voda. Obnoviteľný zdroj vody aj voda v zásobe – prof. RNDr. Igor Mucha, DrSc.
-
Podzemná voda. Obnoviteľný zdroj vody aj voda v zásobe – prof. RNDr. Igor Mucha, DrSc.
-
Fotonika alebo čo dnes dokážeme so svetlom – prof. Ing. Dušan Pudiš, PhD.
-
Fotonika alebo čo dnes dokážeme so svetlom – prof. Ing. Dušan Pudiš, PhD.
-
Fotonika alebo čo dnes dokážeme so svetlom – prof. Ing. Dušan Pudiš, PhD.
-
Fotonika alebo čo dnes dokážeme so svetlom – prof. Ing. Dušan Pudiš, PhD.
-
Ako sa menia lesy na Slovensku z pohľadu botanikov – RNDr. Milan Valachovič, CSc.
-
Ako sa menia lesy na Slovensku z pohľadu botanikov – RNDr. Milan Valachovič, CSc.
-
Ako sa menia lesy na Slovensku z pohľadu botanikov – RNDr. Ivan Jarolímek, CSc.
-
Ako sa menia lesy na Slovensku z pohľadu botanikov
-
Rastliny už nestačia nášmu tempu... – doc. RNDr. Ján Kraic, PhD.
-
Rastliny už nestačia nášmu tempu... – doc. RNDr. Ján Kraic, PhD.
-
Rastliny už nestačia nášmu tempu... – doc. RNDr. Ján Kraic, PhD.
-
Rastliny už nestačia nášmu tempu... – doc. RNDr. Ján Kraic, PhD.
-
Materiály tenké ako atóm – prof. RNDr. Jaroslav Fabián, PhD.
-
Materiály tenké ako atóm – prof. RNDr. Jaroslav Fabián, PhD.
-
Materiály tenké ako atóm – prof. RNDr. Jaroslav Fabián, PhD.
-
Materiály tenké ako atóm – prof. RNDr. Jaroslav Fabián, PhD.
-
Bezpečné a kvalitné potraviny – doc. RNDr. Peter Siekel, PhD.
-
Bezpečné a kvalitné potraviny – doc. RNDr. Peter Siekel, PhD.
-
Bezpečné a kvalitné potraviny – doc. RNDr. Peter Siekel, PhD.
-
Bezpečné a kvalitné potraviny – doc. RNDr. Peter Siekel, PhD.
-
Nová oceľ = ľahšie a bezpečnejšie autá – Dr. Ing. Daniel Križan
-
Nová oceľ = ľahšie a bezpečnejšie autá – Dr. Ing. Daniel Križan
-
Nová oceľ = ľahšie a bezpečnejšie autá – Dr. Ing. Daniel Križan
-
Nová oceľ = ľahšie a bezpečnejšie autá – Dr. Ing. Daniel Križan
-
Je odkaz Ľudovíta Štúra aktuálny aj v súčasnosti? – prof. PhDr. Dušan Škvarna, PhD.
-
Je odkaz Ľudovíta Štúra aktuálny aj v súčasnosti? – prof. PhDr. Dušan Škvarna, PhD.
-
Je odkaz Ľudovíta Štúra aktuálny aj v súčasnosti? – prof. PhDr. Dušan Škvarna, PhD.
-
Je odkaz Ľudovíta Štúra aktuálny aj v súčasnosti? – prof. PhDr. Dušan Škvarna, PhD.
-
Polymérne nanokompozity a ich aplikácie – Ing. Mária Omastová, DrSc.
-
Polymérne nanokompozity a ich aplikácie – Ing. Mária Omastová, DrSc.
-
Polymérne nanokompozity a ich aplikácie – Ing. Mária Omastová, DrSc.
-
Polymérne nanokompozity a ich aplikácie – Ing. Mária Omastová, DrSc.
-
Ischémia srdca a civilizačné ochorenia – MUDr. Táňa Ravingerová, DrSc.
-
Ischémia srdca a civilizačné ochorenia – MUDr. Táňa Ravingerová, DrSc.
-
Ischémia srdca a civilizačné ochorenia – MUDr. Táňa Ravingerová, DrSc.
-
Ischémia srdca a civilizačné ochorenia – MUDr. Táňa Ravingerová, DrSc.
-
TUKY nielen na vianočnom stole – prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
-
TUKY nielen na vianočnom stole – prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
-
TUKY nielen na vianočnom stole – prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
-
TUKY nielen na vianočnom stole – prof. Ing. Štefan Schmidt, PhD.
Veda v CENTRE 2015
Veda v CENTRE 2015 v článkoch
Tuky a výživa
Z hľadiska vplyvu na ľudské zdravie je rozhodujúce nielen celkové množstvo prijímaných tukov, ale najmä ich zloženie. Podľa Svetovej zdravotníckej...
Štúrov odkaz je aktuálny dodnes
V tomto roku, ktorý bol vyhlásený za Rok Ľudovíta Štúra, si pripomíname 200. výročia jeho narodenia. Ľudovít Štúr je jednou z najvýznamnejších...
Vývoj ocelí pre ľahšie a bezpečnejšie autá
Dá sa povedať, že stará dobrá oceľ, ktorú ľudstvo využíva už niekoľko tisícročí, rozhodne nepatrí do „starého železa“, pretože ešte...
Vedecká kaviareň CVTI SR – Veda v CENTRE
Vedecké kaviarne v súčasnosti existujú po celom svete a v poslednom čase sa tešia veľkej priazni návštevníkov. Ich rozmach nastal ešte koncom deväťdesiatych...
Skúmanie kvality a bezpečnosti potravín
Kvalita potravín sa zabezpečuje predovšetkým vo výskumných laboratóriách. Na skúmanie zloženia potravín a ich bioznečistenia sa v štátnych kontrolných laboratóriách používajú moderné...