Veda v CENTRE 2022
-
Vývoj nízkoenergetickej vákuovej sušiarne na sušenie poľnohospodárskych plodín – Dr. h. c. prof. Ing. Ľubomír Šooš
-
Vývoj nízkoenergetickej vákuovej sušiarne na sušenie poľnohospodárskych plodín – Dr. h. c. prof. Ing. Ľubomír Šooš
-
Vývoj nízkoenergetickej vákuovej sušiarne na sušenie poľnohospodárskych plodín – Dr. h. c. prof. Ing. Ľubomír Šooš
-
Vývoj nízkoenergetickej vákuovej sušiarne na sušenie poľnohospodárskych plodín – Dr. h. c. prof. Ing. Ľubomír Šooš
-
Krása baktérií na molekulárnej úrovni – RNDr. Imrich Barák, DrSc.
-
Krása baktérií na molekulárnej úrovni – RNDr. Imrich Barák, DrSc.
-
Krása baktérií na molekulárnej úrovni – RNDr. Imrich Barák, DrSc.
-
Krása baktérií na molekulárnej úrovni – RNDr. Imrich Barák, DrSc.
-
Dejiny písané Zemou – Doc. Mgr. Peter Bačík, PhD.
-
Dejiny písané Zemou – Doc. Mgr. Peter Bačík, PhD.
-
Dejiny písané Zemou – Doc. Mgr. Peter Bačík, PhD.
-
Dejiny písané Zemou – Doc. Mgr. Peter Bačík, PhD.
-
Anamnéza, diagnóza a liečba architektonických pamiatok – Ing. arch. Pavol Pauliny, PhD.
-
Anamnéza, diagnóza a liečba architektonických pamiatok – Ing. arch. Pavol Pauliny, PhD.
-
Anamnéza, diagnóza a liečba architektonických pamiatok – Ing. arch. Pavol Pauliny, PhD.
-
Anamnéza, diagnóza a liečba architektonických pamiatok – Ing. arch. Pavol Pauliny, PhD.
-
Imunita – náš ochranný štít – Prof. MUDr. Milan Buc, DrSc.
-
Imunita – náš ochranný štít – Prof. MUDr. Milan Buc, DrSc.
-
Imunita – náš ochranný štít – Prof. MUDr. Milan Buc, DrSc.
-
Imunita – náš ochranný štít – Prof. MUDr. Milan Buc, DrSc.
-
Oxidačný stres – skutočný problém alebo nafúknutá bublina? – Doc. MUDr. Jana Radošinská, PhD.
-
Oxidačný stres – skutočný problém alebo nafúknutá bublina? – Doc. MUDr. Jana Radošinská, PhD.
-
Oxidačný stres – skutočný problém alebo nafúknutá bublina? – Doc. MUDr. Jana Radošinská, PhD.
-
Oxidačný stres – skutočný problém alebo nafúknutá bublina? – Doc. MUDr. Jana Radošinská, PhD.
-
Slnko, ozón a naša pokožka – Slnečné ultrafialové žiarenie – Mgr. Anna Pribullová, PhD.
-
Slnko, ozón a naša pokožka – Slnečné ultrafialové žiarenie – Mgr. Anna Pribullová, PhD.
-
Slnko, ozón a naša pokožka – Slnečné ultrafialové žiarenie – Mgr. Anna Pribullová, PhD.
-
Slnko, ozón a naša pokožka – Slnečné ultrafialové žiarenie – Mgr. Anna Pribullová, PhD.
-
Slnko, ozón a naša pokožka – Opálená pokožka – krása alebo nebezpečenstvo? – MUDr. Petra Milko
-
Slnko, ozón a naša pokožka – Opálená pokožka – krása alebo nebezpečenstvo? – MUDr. Petra Milko
-
Slnko, ozón a naša pokožka – Opálená pokožka – krása alebo nebezpečenstvo? – MUDr. Petra Milko
-
Slnko, ozón a naša pokožka – zľava: Mgr. Anna Pribullová, PhD. (meteorologička), MUDr. Petra Milko (dermatologička), Mgr. Art. Alžbeta Králiková (moderátorka)
-
Vzduch dnes a o sto rokov – Mgr. Jana Matejovičová
-
Vzduch dnes a o sto rokov – Mgr. Jana Matejovičová
-
Vzduch dnes a o sto rokov – Mgr. Jana Matejovičová
-
Vzduch dnes a o sto rokov – Mgr. Jana Matejovičová
-
Monitoring sucha – Mgr. Katarína Mikulová, PhD.
-
Monitoring sucha – Mgr. Katarína Mikulová, PhD.
-
Monitoring sucha – Mgr. Katarína Mikulová, PhD. a Ing. Jana Poórová, PhD.
-
Monitoring sucha – Ing. Jana Poórová, PhD.
-
Monitoring sucha – Ing. Jana Poórová, PhD.
-
Monitoring sucha – Ing. Jana Poórová, PhD.
-
Migréna – bolesť, ktorú netreba podceňovať – Prof. MUDr. Peter Valkovič, PhD.
-
Migréna – bolesť, ktorú netreba podceňovať – Prof. MUDr. Peter Valkovič, PhD.
-
Migréna – bolesť, ktorú netreba podceňovať – Prof. MUDr. Peter Valkovič, PhD.
-
Migréna – bolesť, ktorú netreba podceňovať – Prof. MUDr. Peter Valkovič, PhD.
-
MEDicína – Mgr. Marcela Bučeková, PhD.
-
MEDicína – Mgr. Marcela Bučeková, PhD.
-
MEDicína – Mgr. Marcela Bučeková, PhD.
-
MEDicína – Mgr. Marcela Bučeková, PhD.
Veda v CENTRE 2022 v článkoch
Boris Bajer, lekár a výživový špecialista, v prednáške radí, ako eliminovať zdravotné riziká plynúce z nadmerného sedenia.
Mnohé udalosti, ktoré považujeme za ľudský zásah do dejín, boli často iba následkom geologických zmien.
Výživa môže významne znížiť riziko kadiovaskulárnych a onkologických ochorení.
Molekulárny biológ Imrich Barák prednáša o vzniku spór, o ich nebezpečenstve, ale aj využití.
Prednáška pomáha záujemcom pochopiť podstatu fyzikálnochemických dejov, ktoré prebiehajú v potravinách.