Domov
|
Vedecká cukráreň | Vedecká cukráreň 2020
Vedecká cukráreň 2020
Finančná gramotnosť, celoživotné finančné rozhodnutia a zdravý sedliacky rozum – Mgr. Martin Šuster, PhD.
Finančná gramotnosť, celoživotné finančné rozhodnutia a zdravý sedliacky rozum – Mgr. Martin Šuster, PhD.
Finančná gramotnosť, celoživotné finančné rozhodnutia a zdravý sedliacky rozum – Mgr. Martin Šuster, PhD.
Ekosystém v ohrození: Ako človek a klimatická zmena menia tvár slovenských riek – Mgr. Miloš Rusnák, PhD.
Ekosystém v ohrození: Ako človek a klimatická zmena menia tvár slovenských riek – Mgr. Miloš Rusnák, PhD.
Ekosystém v ohrození: Ako človek a klimatická zmena menia tvár slovenských riek – Mgr. Miloš Rusnák, PhD.
Klimatická zmena: Dokážeme si udržať svoj komfort, a zároveň zlepšiť vyhliadky ľudstva? – Dr. Ing. František Simančík
Klimatická zmena: Dokážeme si udržať svoj komfort, a zároveň zlepšiť vyhliadky ľudstva? – Dr. Ing. František Simančík
Klimatická zmena: Dokážeme si udržať svoj komfort, a zároveň zlepšiť vyhliadky ľudstva? – Dr. Ing. František Simančík
Železany – silná zbraň pre čistejšie životné prostredie – prof. Ing. Ján Híveš, PhD.
Železany – silná zbraň pre čistejšie životné prostredie – prof. Ing. Ján Híveš, PhD.
Železany – silná zbraň pre čistejšie životné prostredie – prof. Ing. Ján Híveš, PhD.
Vodík – nosič energie pre budúcnosť – Ing. Lukáš Tóth
Vodík – nosič energie pre budúcnosť – Ing. Lukáš Tóth
Vodík – nosič energie pre budúcnosť – Ing. Lukáš Tóth
Písané na hodváb. Čína od pradávna až po súčasnosť – Mgr. Daniela Zhang Cziráková, PhD.
Písané na hodváb. Čína od pradávna až po súčasnosť – Mgr. Daniela Zhang Cziráková, PhD.
Písané na hodváb. Čína od pradávna až po súčasnosť – Mgr. Daniela Zhang Cziráková, PhD.
Os mozog-črevo. Ako výživa a trávenie ovplyvňujú naše nálady a myslenie – doc. MUDr. Katarína Babinská, PhD.
Os mozog-črevo. Ako výživa a trávenie ovplyvňujú naše nálady a myslenie – doc. MUDr. Katarína Babinská, PhD.
Os mozog-črevo. Ako výživa a trávenie ovplyvňujú naše nálady a myslenie – doc. MUDr. Katarína Babinská, PhD.
Vedecká cukráreň 2020 v článkoch
Roztápajúce sa ľadovce, spotreba automobilov, ale aj správanie ľudí... František Simančík v diskusii po prednáške na tému klimatickej zmeny z...
Zastavenie klimatickej zmeny je pre nás kľúčové, sme však bezradní. V online prednáške v rámci cyklu Vedecká cukráreň hovorí inžinier František Simančík...
Dá sa znečistené prírodné a priemyselné prostredie „vyčistiť“? Dekontaminácia životného prostredia je zložitý problém. Jeho riešením môžu byť práve železany. Témou...
Pandémia odznieva a na pretras sa dostávajú opäť „staré“ problémy. Jednou z najpálčivejších tém je otázka klimatickej zmeny a jej...
Umelá inteligencia počas jazdy nepíše správy do mobilu, nezaspí a jej pozornosť je rovnaká od štartu až po cieľ. Kto však...