Domov
|
Vedecká cukráreň | Vedecká cukráreň 2020
Vedecká cukráreň 2020
Finančná gramotnosť, celoživotné finančné rozhodnutia a zdravý sedliacky rozum – Mgr. Martin Šuster, PhD.
Finančná gramotnosť, celoživotné finančné rozhodnutia a zdravý sedliacky rozum – Mgr. Martin Šuster, PhD.
Finančná gramotnosť, celoživotné finančné rozhodnutia a zdravý sedliacky rozum – Mgr. Martin Šuster, PhD.
Ekosystém v ohrození: Ako človek a klimatická zmena menia tvár slovenských riek – Mgr. Miloš Rusnák, PhD.
Ekosystém v ohrození: Ako človek a klimatická zmena menia tvár slovenských riek – Mgr. Miloš Rusnák, PhD.
Ekosystém v ohrození: Ako človek a klimatická zmena menia tvár slovenských riek – Mgr. Miloš Rusnák, PhD.
Klimatická zmena: Dokážeme si udržať svoj komfort, a zároveň zlepšiť vyhliadky ľudstva? – Dr. Ing. František Simančík
Klimatická zmena: Dokážeme si udržať svoj komfort, a zároveň zlepšiť vyhliadky ľudstva? – Dr. Ing. František Simančík
Klimatická zmena: Dokážeme si udržať svoj komfort, a zároveň zlepšiť vyhliadky ľudstva? – Dr. Ing. František Simančík
Železany – silná zbraň pre čistejšie životné prostredie – prof. Ing. Ján Híveš, PhD.
Železany – silná zbraň pre čistejšie životné prostredie – prof. Ing. Ján Híveš, PhD.
Železany – silná zbraň pre čistejšie životné prostredie – prof. Ing. Ján Híveš, PhD.
Vodík – nosič energie pre budúcnosť – Ing. Lukáš Tóth
Vodík – nosič energie pre budúcnosť – Ing. Lukáš Tóth
Vodík – nosič energie pre budúcnosť – Ing. Lukáš Tóth
Písané na hodváb. Čína od pradávna až po súčasnosť – Mgr. Daniela Zhang Cziráková, PhD.
Písané na hodváb. Čína od pradávna až po súčasnosť – Mgr. Daniela Zhang Cziráková, PhD.
Písané na hodváb. Čína od pradávna až po súčasnosť – Mgr. Daniela Zhang Cziráková, PhD.
Os mozog-črevo. Ako výživa a trávenie ovplyvňujú naše nálady a myslenie – doc. MUDr. Katarína Babinská, PhD.
Os mozog-črevo. Ako výživa a trávenie ovplyvňujú naše nálady a myslenie – doc. MUDr. Katarína Babinská, PhD.
Os mozog-črevo. Ako výživa a trávenie ovplyvňujú naše nálady a myslenie – doc. MUDr. Katarína Babinská, PhD.
Vedecká cukráreň 2020 v článkoch
Ing. Lukáš Tóth z košickej TUKE už čoskoro vo Vedeckej cukrárni porozpráva o vodíku ako o palive, ktoré môže byť...
Ak chceme zastaviť globálne otepľovanie, musíme zmeniť v spôsobe ľudského života veľmi veľa vecí. Medzi nimi aj pohonné látky v doprave,...
Povodne na Slovensku v posledných rokoch nie sú neobvyklé. A keďže nám ničia obydlia aj majetok, sprevádza ich príchuť katastrofy....
Znečistenie životného prostredia je veľký problém. Laureát ocenenia Vedec roka SR 2019 Ján Híveš v prednáške z cyklu Vedecká cukráreň hovorí o zbrani,...
„Umelá inteligencia je jednou z najfascinujúcejších, ale aj najkontroverznejších oblastí robotiky," zdôraznila riaditeľka Ústavu informatiky SAV v Bratislave Ing. Ivana...