Súťaž /

registrácia|výzva|Mentoring a cyklus workshopov FABLAB2INDUSTRY (2018)


Toto podujatie už prebehlo.

Výzva na účasť na cykle workshopov:

Výzva je súťaž otvorená pre študentov a mladých profesionálov, ktorí by sa radi dozvedeli viac o tom, ako uviesť svojej prototypy na trh.

V ideálnom prípade prototypy by mali byť relevantné k prioritným oblastiam ako je: poľnohospodárstvo-potravinárstvo, kvalita života, energie a životného prostredia, mechatronika, informačné a komunikačné technológie, sociálne inovácie, inteligentné mestá a biotechnológie.

Máte dobrý nápad alebo rozpracovaný prototyp? Zúčastnite sa výzvy a zapojte sa do cyklu workshopov pre posilnenie vedomostí v oblasti uvedenia produktu na trh! Najlepšie projekty získajú tréningový kurz zameraný na urýchlenie tvorby prototypu. Následne sa môžete po splnení podmienok zúčastniť medzinárodných podujatí v Bratislave a v Budapešti. Najlepšie európske návrhy sa zúčastnia Fest v Mníchove  14.-17. júna 2018.

Účastníci:
Každý prototyp môže byť prezentovaný jednotlivcom alebo pracovnou skupinou. Je potrebný minimálny vek 18 rokov a ochota cestovať do Európy s cieľom prezentovať prototyp. Účasť je bezplatná a podlieha výberu profilov a prototypov.

Ako sa zúčastniť:
Vyplňte prihlášku , ktorá musí byť zaslaná najneskôr do 16:00 CET  15. marca 2018. Prosím vyplňte registračný formulár na prototyp, bez ohľadu na počet osôb, ktoré tvoria Váš tím.

Čas konania:
Mentoring a workshopy budú organizované od 2. Apríla 2018 do 4. mája 2018. Počas tohto času môžete konzultovať svoje prototypy priamo s odborníkmi vo FabLabe. Každý týždeň sa bude konať workshop zameraný na konkrétnu tému podporiť vedomosti ako priniesť  inováciu na trh.

Viac informácií