Konferencia / Piešťany

DRONTEX 2023

Plagát konferencie: DRONTEX 2023

DRONTEX 2023. Zdroj: mamdron.sk


Toto podujatie už prebehlo.

V októbri 2023 sa v Piešťanoch uskutoční druhý ročník odbornej medzinárodnej konferencie DRONTEX 2023 zameranej na bezpilotné technológie a ich využitie v štátnej správe, priemysle a službách v krajinách V4. Okrem odborných prezentácií konferencia ponúkne výstavu bezpilotných systémov v EXPO stane, ako aj atraktívny sprievodný program a priestor pre networking.

Kedy a kde sa konferencia DRONTEX 2023 uskutoční

Konferencia sa uskutoční v termíne 18. – 19. októbra 2023 v priestoroch národnej kultúrnej pamiatky Elektrárňa Piešťany na Slovensku (Staničná 51, Piešťany).

Podujatie je spoplatnené. Registrácia na konferenciu.

Pozrite si

Program

Prvý deň

Prvý deň (18. 10.) bude venovaný prevádzke a manažmentu dronov v EÚ a krajinách V4 a pokročilým dronovým službám.

So svojimi prezentáciami vystúpia predstavitelia Európskej agentúry pre bezpečnosť letectva (EASA), letových prevádzkových služieb zo Slovenska (Letové prevádzkové služby SR) a susedných krajín, ako aj zástupcovia spoločností venujúcich sa vývoju systémov manažmentu bezpilotnej prevádzky.

Nebudú chýbať ani prezentácie zamerané na využitie dronov v službách a priemysle, ako napríklad nasadenie dronov pri monitoringu vedení vysokého napätia, vyhodnocovaní stavu trávnika golfových ihrísk, inšpekcii skladov či preprava materiálu dronmi. Po ukončení prezentácií prvého dňa bude pre účastníkov podujatia pripravený atraktívny večerný program a vyhradený čas a priestor pre networking. Účastníkom konferencie bude počas oboch dní k dispozícii EXPO stan s prehliadkou a prezentáciou inovatívne technológie partnerov konferencie.

Druhý deň

Druhý deň konferencie (19.10) bude venovaný bezpečnostným výzvam, ktoré so sebou drony prinášajú.

Okrem prezentácií Veliteľstva vzdušných síl SR, či Akadémie ozbrojených síl SR vystúpia v programe spíkri zo spoločností venujúcich sa vývoju anti-dronových systémov, špeciálnych monitorovacích dronov, či zástupcovia záchranných zložiek.

Viac info

https://www.drontex.eu/