Vedecká cukráreň 2021

  • Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.

    Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.
  • Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.

    Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.
  • Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.

    Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.
  • Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.

    Ako nás vnímanie prostredníctvom zmyslov dáva „do pohybu” – MUDr. Fedor Jagla, CSc.
  • Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.

    Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.
  • Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.

    Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.
  • Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.

    Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.
  • Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.

    Biodiverzita v čase globálnych zmien: Ako slovenské lesy prichádzajú o rozmanitosť života – Ing. František Máliš, PhD.
  • História ukrytá pod vodou – Mgr. Miroslava Daňová, PhD. a PhDr. Klaudia Daňová, PhD.

    História ukrytá pod vodou – Mgr. Miroslava Daňová, PhD. a PhDr. Klaudia Daňová, PhD.
  • História ukrytá pod vodou – PhDr. Klaudia Daňová, PhD.

    História ukrytá pod vodou – PhDr. Klaudia Daňová, PhD.
  • História ukrytá pod vodou – Mgr. Miroslava Daňová, PhD.

    História ukrytá pod vodou – Mgr. Miroslava Daňová, PhD.
  • História ukrytá pod vodou – Mgr. Miroslava Daňová, PhD. a PhDr. Klaudia Daňová, PhD.

    História ukrytá pod vodou – Mgr. Miroslava Daňová, PhD. a PhDr. Klaudia Daňová, PhD.
  • Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.

    Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.
  • Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.

    Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.
  • Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.

    Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.
  • Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.

    Hlavolamy a fyzika: čo nám príroda dovolí vypočítať? – Mgr. Daniel Nagaj, PhD.
  • Plyny v našom tele: Ako sa „toxické“ látky starajú o naše srdce a cievy – RNDr. Soňa Čačányiová, PhD.

    Plyny v našom tele: Ako sa „toxické“ látky starajú o naše srdce a cievy – RNDr. Soňa Čačányiová, PhD.
  • Plyny v našom tele: Ako sa „toxické“ látky starajú o naše srdce a cievy – RNDr. Soňa Čačányiová, PhD.

    Plyny v našom tele: Ako sa „toxické“ látky starajú o naše srdce a cievy – RNDr. Soňa Čačányiová, PhD.
  • Plyny v našom tele: Ako sa „toxické“ látky starajú o naše srdce a cievy – RNDr. Soňa Čačányiová, PhD.

    Plyny v našom tele: Ako sa „toxické“ látky starajú o naše srdce a cievy – RNDr. Soňa Čačányiová, PhD.
Vedecká cukráreň 2021 v článkoch

VIDEO: Materiály pre udržateľné využívanie energie

Nestihli ste prednášku fyzikálneho metalurga Jaroslav Jerza o trvalo udržateľnom dizajne budúcnosti? Prinášame vám z nej video.

| VEDA NA DOSAH

VIDEO: Antropocén a environmentálna filozofia

Nestihli ste prednášku filozofa Richarda Sťahela v novembrovej Vedeckej cukrárni? Prinášame vám z nej videozáznam.

| VEDA NA DOSAH

Decembrová Vedecká cukráreň bude o materiáloch pre udržateľnú energiu

V blízkej budúcnosti budú musieť mať všetky výrobky trvalo udržateľný dizajn.

| VEDA NA DOSAH

Prečo sú čuch a chuť dôležité zmysly?

Prednáška Jána Bakoša v rámci cyklu Bratislavská vedecká cukráreň tiež vysvetlí, prečo tigrom nechutia sladkosti.

| Marta Bartošovičová

Novembrová Vedecká cukráreň: Antropocén a environmentálna filozofia

Koncept antropocénu vznikol síce v geológii a vo vedách o Zemi, avšak filozof Richard Sťahel priblíži jeho osobitný význam pre...

| VEDA NA DOSAH