28
Január

registrácia|konferencia|konferencia Bezpečnosť a kontrola potravín (2019)

Začiatok
28. jan. 2019 00.00 hod.
Koniec
10. feb. 2019 23.59 hod.
Miesto
PARK Hotel v Piešťanoch
Mesto
Piešťany, Trnavský kraj, Slovenská republika
Vedný odbor
Typ podujatia
Konferencia
Cieľová skupina
odborná verejnosť
Organizátor
Katedra hygieny a bezpečnosti potravín FBP SPU v Nitre
Popis

XV. vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kontrola potravín / Food Safety and Control, ktorú organizuje Katedra hygieny a bezpečnosti potravín Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre sa bude konať
v dňoch 28.- 29. 3. 2017 v PARK Hoteli v Piešťanoch.

 
Cieľ konferencie: Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva.

Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácii a vysledovateľnosti potravín, alergénom a kontaminantom, analýze a hodnoteniu potravín novými metódami.

 

Na konferenciu je možné sa prihlásiť cez prihlasovací formulár na www.bezpecnostpotravin.sk  do 10. 2. 2019.

Vložné: 140,- Eur zahŕňa náklady na organizáciu, réžiu, obedy a spoločenský večer. Vložné je potrebné uhradiť do 10. 2. 2018.

 

Program

Viac informácií

Hore
Aurelium - centrum vedy
TVT 2019
Veda v Centre
Prechod VK na VND - jeseň
kúpa časopisov jún 2016
Publikácie Veda v CENTRE
TVT 2019
QUARK
Bratislavská vedecká cukráreň
TAG Slovenská veda
banner záhrady
Extrapolácie 2019
Zaujímavosti vo vede
Ekologické faktory spoločne vytvárajú prostredie pre život jednotlivých organizmov.
Zistite viac