4
Máj

registrácia|sympózium|Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR 2018

Začiatok
04. máj. 2018 00.00 hod.
Koniec
20. máj. 2018 23.00 hod.
Miesto
Hotel Bratislava, Seberíniho 1765/9, Bratislava
Mesto
Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Typ podujatia
Sympózium
Cieľová skupina
odborná verejnosť
Organizátor
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, VÚP, Priemyselná 4, Bratislava
Popis

NPPC – Výskumný ústav potravinársky si Vás dovoľuje pozvať na odborné sympózium

 

Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR 2018

 

Zameranie sympóziaPozvánka s programom - pdf 1.16 MB
1-dňové odborné sympózium je zamerané na problematiku vývoja prístupu k bezpečnosti a kvalite potravín v ČR a SR za posledných 100 rokov s dôrazom na prínosy a nedostatky vyplývajúce z členstva v medzinárodných inštitúciách (národná vs. európska legislatíva, porovnanie stavu v oboch krajinách predtým – teraz, hygiena, technické normy, kvalitatívne a kvantitatívne ukazovatele...).

 

Registrácia možná do 20. mája 2018.

 

Pozvánka s programom (pdf 1.16 MB)

Viac informácií a prihláška

Hore
TVT 2019
QUARK
Bratislavská vedecká cukráreň
Aurelium - centrum vedy
Veda v Centre
Prechod VK na VND - jeseň
kúpa časopisov jún 2016
Publikácie Veda v CENTRE
TAG Slovenská veda
banner záhrady
Extrapolácie 2019
Zaujímavosti vo vede
Magnet môže pri určitej teplote stratiť svoje magnetické vlastnosti.
Zistite viac