4
Máj

registrácia|sympózium|Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR 2018

Začiatok
04. máj. 2018 00.00 hod.
Koniec
20. máj. 2018 23.00 hod.
Miesto
Hotel Bratislava, Seberíniho 1765/9, Bratislava
Mesto
Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Typ podujatia
Sympózium
Cieľová skupina
odborná verejnosť
Organizátor
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, VÚP, Priemyselná 4, Bratislava
Popis

NPPC – Výskumný ústav potravinársky si Vás dovoľuje pozvať na odborné sympózium

 

Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR 2018

 

Zameranie sympóziaPozvánka s programom - pdf 1.16 MB
1-dňové odborné sympózium je zamerané na problematiku vývoja prístupu k bezpečnosti a kvalite potravín v ČR a SR za posledných 100 rokov s dôrazom na prínosy a nedostatky vyplývajúce z členstva v medzinárodných inštitúciách (národná vs. európska legislatíva, porovnanie stavu v oboch krajinách predtým – teraz, hygiena, technické normy, kvalitatívne a kvantitatívne ukazovatele...).

 

Registrácia možná do 20. mája 2018.

 

Pozvánka s programom (pdf 1.16 MB)

Viac informácií a prihláška

Hore
QUARK
Aurelium - centrum vedy
TVT 2019
Prechod VK na VND - jeseň
výtvarná súťaž TVT 2019
Veda v Centre
Publikácie Veda v CENTRE
kúpa časopisov jún 2016
fotografická súťaž TVT 2019
Noc výskumníkov 2019
TAG Slovenská veda
banner záhrady
Agrofilm 2019
Zaujímavosti vo vede
Baktérie majú významnú úlohu pri udržiavaní optimálneho ekosystému našej planéty Zem.
Zistite viac