24
Máj

seminár|Svetový deň mlieka (2018)

Začiatok
24. máj. 2018 14.00 hod.
Koniec
24. máj. 2018 16.00 hod.
Miesto
Slovenská chemická knižnica, Radlinského 9, (FCHPT STU) Bratislava
Mesto
Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Vedný odbor
Typ podujatia
Seminár
Cieľová skupina
široká verejnosť
Organizátor
Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri SAV
Spoluorganizátori
Slovenská spoločnosť pre výživu
Popis

Potravinárska sekcia Slovenská spoločnosť pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied, Slovenská spoločnosť pre výživu a Ústav potravinárstva a výživy FCHPT STU Bratislava
 
usporiadajú odborný seminár pri príležitosti Svetového dňa mlieka
 

Program:

  • Mgr. Ing. Zuzana Sirotná, MPH, MHA, (ÚVZ, Bratislava)
    Význam a kvalita materského mlieka
  • Ing. Janka Koreňová, PhD., (NPPC, VÚP, Bratislava)
    Charakterizácia bryndze a syrov novými metódami
  • Ing. Karol Herian, CSc. (Emeritný riaditeľ VÚM v Žiline)
    Spotreba a spoločenský prínos mlieka
  • Ing. Ján Keresteš
    Mlieko a mliečne výrobky v systéme stratégie výživovej politiky štátu

 
Seminár sa uskutoční 24. 5. 2018 (štvrtok) o 14,00 hod. v priestoroch SCHK na 2. poschodí (Konferenčná miestnosť knižnice) v Novej budove Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU.
 
Viac informácií

Hore
Bratislavská vedecká cukráreň
Aurelium - centrum vedy
Quark_2020
Veda v Centre
TAG Slovenská veda
kúpa časopisov jún 2016
banner záhrady
Publikácie Veda v CENTRE
Zaujímavosti vo vede
Hlavný princíp permakultúry je etický prístup ku všetkému živému na tejto planéte.
Zistite viac