15
December

Veda v CENTRE - Strukoviny nielen na vianočnom stole

Začiatok
15. dec. 2016 17.00 hod.
Koniec
15. dec. 2016 19.00 hod.
Miesto
konferenčná miestnosť, CVTI SR, Lamačskej ceste 8/A, Bratislava
Mesto
Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Vedný odbor
Typ podujatia
Prednáška
Cieľová skupina
široká verejnosť
Organizátor
NCP VaT pri CVTI SR, Bratislava
Popis

Strukoviny nielen na vianočnom stole

Pozývame vás do vianočného špeciálu vedeckej kaviarne, v ktorej budeme diskutovať o výhodách strukovín pre naše zdravie a či končiaci sa Medzinárodný rok strukovín 2016 skutočne zvýšil naše povedomie o význame strukovín pre trvalo udržateľnú budúcnosť. A nielen z tohto dôvodu bude vianočný špeciál o strukovinách. V mnohých rodinách na Slovensku sa na Štedrý deň okrem tradičnej kapustnice podáva aj šošovicová polievka.

 

Vo štvrtok 15.12.2016 o 17.00 hod. privítame odborníčku na strukoviny doc. Ing. Evu Candrákovú, PhD., z Katedry rastlinnej výroby Fakulty agrobiológie a potravinových zdrojov Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.

Bližšia informácia

Pozvánka           Facebook 

Súvisiace:

Hore
Quark_2020
TVT2020 prihlasovanie
Veda v CENTRE / Vedecká kaviareň 7/2020
TVT2020 súťaže
Vedec roka SR
Vedecká cukráreň video
VC 6/2020 železany
Veda v CENTRE máj
Vedecká cukráreň 5/2020
Aurelium - centrum vedy
Vírusy, vakcíny, imunita
Quark 25 rokov
TAG Slovenská veda
kúpa časopisov jún 2016
banner záhrady
Publikácie Veda v CENTRE
Zaujímavosti vo vede
Fermentácia je jedným z najstarších a najekonomickejších spôsobov výroby a konzervácie potravín.
Zistite viac