Z. Bírošová: „Sú potraviny na Slovensku bezpečné?“
Chcete vedieť, ako je to na Slovensku s bezpečnosťou potravín? Príďte na užitočnú prednášku v podaní odborníčky na túto oblasť – Ing. Zuzany Bírošovej, CSc., ktorá je zástupkyňou Slovenskej republiky v Poradnom fóre EFSA – Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín a v Komisii Codex Alimentarius a v súčasnosti pôsobí ako riaditeľka Odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. Budeme sa zaoberať chemickou a mikrobiálnou kontamináciou potravín, povieme si, čo sú E-čka, ako je zaistená bezpečnosť potravín a tiež niečo o súčasných kauzách. Začiatok je o 19.00 hod. Pre rezerváciu miesta sa môžete registrovať na www.educafe.sk. Vstupné na prednášku je od 5 EUR.
Probiotické mikroorganizmy sa v literatúre často označujú aj ako prospešné mikroorganizmy.
Zistite viac