19
Apríl

Z. Bírošová: „Sú potraviny na Slovensku bezpečné?“

Začiatok
19. apr. 2016
Koniec
19. apr. 2016
Miesto
EduCafe, Robotnícka ulica 5, 831 03 Bratislava
Mesto
Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Vedný odbor
Typ podujatia
Prednáška
Cieľová skupina
široká verejnosť
Organizátor
EduCafe
Popis

Chcete vedieť, ako je to na Slovensku s bezpečnosťou potravín? Príďte na užitočnú prednášku v podaní odborníčky na túto oblasť – Ing. Zuzany Bírošovej, CSc., ktorá je zástupkyňou Slovenskej republiky v Poradnom fóre EFSA – Európskeho úradu pre bezpečnosť potravín a v Komisii Codex Alimentarius a v súčasnosti pôsobí ako riaditeľka Odboru bezpečnosti potravín a výživy Ministerstva pôdohospodárstva a rozvoja vidieka. Budeme sa zaoberať chemickou a mikrobiálnou kontamináciou potravín, povieme si, čo sú E-čka, ako je zaistená bezpečnosť potravín a tiež niečo o súčasných kauzách. Začiatok je o 19.00 hod. Pre rezerváciu miesta sa môžete registrovať na www.educafe.sk. Vstupné na prednášku je od 5 EUR.

Hore
Veda v CENTRE 12/2020
Quark_01/2021
Aurelium - centrum vedy
Quark 25 rokov
banner záhrady
Zaujímavosti vo vede
Probiotické mikroorganizmy sa v literatúre často označujú aj ako prospešné mikroorganizmy.
Zistite viac