4
Máj

registrácia|sympózium|Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR 2018

Začiatok
04. máj. 2018 00.00 hod.
Koniec
20. máj. 2018 23.00 hod.
Miesto
Hotel Bratislava, Seberíniho 1765/9, Bratislava
Mesto
Bratislava, Bratislavský kraj, Slovenská republika
Typ podujatia
Sympózium
Cieľová skupina
odborná verejnosť
Organizátor
Národné poľnohospodárske a potravinárske centrum, VÚP, Priemyselná 4, Bratislava
Popis

NPPC – Výskumný ústav potravinársky si Vás dovoľuje pozvať na odborné sympózium

 

Bezpečnosť a kvalita potravín v podmienkach SR a ČR 2018

 

Zameranie sympóziaPozvánka s programom - pdf 1.16 MB
1-dňové odborné sympózium je zamerané na problematiku vývoja prístupu k bezpečnosti a kvalite potravín v ČR a SR za posledných 100 rokov s dôrazom na prínosy a nedostatky vyplývajúce z členstva v medzinárodných inštitúciách (národná vs. európska legislatíva, porovnanie stavu v oboch krajinách predtým – teraz, hygiena, technické normy, kvalitatívne a kvantitatívne ukazovatele...).

 

Registrácia možná do 20. mája 2018.

 

Pozvánka s programom (pdf 1.16 MB)

Viac informácií a prihláška

Hore
Aurelium - centrum vedy
Vedec roka 2018
Prechod VK na VND - leto
fotografická súťaž TVT 2019
kúpa časopisov jún 2016
Bratislavská vedecká cukráreň
Atmosféra počas TVT 2018
Publikácie Veda v CENTRE
QUARK
TVT 2018 články
TAG Zaujímavosti vo vede
TAG Centrum vedy
TAG Mládež
TAG QUARK
TAG Ženy vo vede
TAG Slovenská veda
TAG História
TAG Spektrum vedy
TAG Rozhovor
TAG Publikácia
banner záhrady
Zaujímavosti vo vede
28. október 1918 je dátum, ktorý Čechom a Slovákom priniesol prvý spoločný štát.
Zistite viac