23
Január

konferencia Biotechnológie a kvalita surovín a potravín (2017)

Začiatok
23. jan. 2017
Koniec
28. feb. 2017
Miesto
kongresové centrum SPU v Nitre
Mesto
Nitra, Nitriansky kraj, Slovenská republika
Typ podujatia
Konferencia
Cieľová skupina
odborná verejnosť
Organizátor
Fakulta biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre
Popis

Fakulta biotechnológie a potravinárstva Vás srdečne pozýva na 12. medzinárodnú vedeckú konferenciu „BIOTECHNOLÓGIE A KVALITA SUROVÍN A POTRAVÍN“, ktorá sa uskutoční 16.-18. mája 2017 v Kongresovom centre Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre.

Cieľom konferencie je prezentácia najnovších poznatkov z oblasti kvality, bezpečnosti, hygieny surovín a potravín, rastlinných, živočíšnych a mikrobiálnych biotechnológií, genetických zdrojov, molekulárnych markerov hospodársky významných vlastností s perspektívami šľachtenia na kvalitu produkcie.

 
Important dates
1. On-line registration  before February 28th, 2017
2. Submission of manuscipt (POTRAVINARSTVO) before January 31st, 2017
3. Submission of manuscipt (JMBF) before February 28th, 2017
4. Pay conference fees
    before February 28th, 2017 (180,00 €),
    after   February 28th, 2017 (220,00 €)
5. Send poster on-line before March 31st, 2017
6. Send abstract on-line before Februay 28th, 2017

Viac informácií

Hore
Aurelium - centrum vedy
Vedec roka 2018
QUARK
Prechod VK na VND - leto
fotografická súťaž TVT 2019
Noc výskumníkov 2019
kúpa časopisov jún 2016
Atmosféra počas TVT 2018
Publikácie Veda v CENTRE
TVT 2018 články
TAG Rozhovor
TAG Publikácia
TAG Zaujímavosti vo vede
TAG Centrum vedy
TAG Mládež
TAG QUARK
TAG Ženy vo vede
TAG Spektrum vedy
TAG Slovenská veda
TAG História
banner záhrady
Zaujímavosti vo vede
Čaj je nápoj pripravovaný obvykle lúhovaním lístkov rastliny čajovníka v horúcej vode.
Zistite viac